sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Omena päivässä



4 kommenttia:

  1. Mikä seinä! <3 Mistä tuommoisia oikein saa? Pitää vissiin vain muuttaa oikeanlaiseen asuntoon?

    VastaaPoista
  2. Ajattelinkin, että sinä pitäisit siitä! Itse en ole mikään maailman suurin fani. Vaikkakin se kieltämättä näyttää aika hyvältä näissä kuvissa. Yhdistettynä epämääräiseen keltaiseen se on vaan lähinnä outo.

    Niitä saa kun muuttaa oikeanlaiseen asuntoon, jonka keittiö on lähes alkuperäisessä kunnossa. Tai korkeintaan kerran remontoitu. Onhan siinä kieltämättä enemmän luonnetta kuin jossain valkoinen-kromi-kiiltävä-keittiössä.

    VastaaPoista
  3. Valkoinen-kromi-kiiltävä ei oo koskaan kuulunut mun suosikkeihin, ei vissiin yllätä, vaan oon aina haaveillut tuommoisista 50-70-lukumuovimatoista (jollaiselta tuo näyttää) ja -kaakeleista. Tehdäänköhän noita uustuotantona? Voisin ostaa. Just tuommoisena yksityiskohtana toimii kuin junan vessa mun mielestä, mut ehkä ajan hengen mukaiset kaapistot on sit jo vähän liikaa. En oo ees nähnyt sun kotia, asiaan pitää tulla korjaus kesällä!

    VastaaPoista
  4. Luulisin, että niitä nyt jostain saa. Koska onhan ne kai aika suosittuja, lopulta? Jossain hieman modernisoidussa keittiössä menisi juurikin yksityiskohtana. Tai jos nuo keittiönkaapin ovet olisivat jonkin muun väriset kuin epämääräiset keltaiset.

    Tule ihmeessä kesällä kylään! Täällä odotamme. :)

    VastaaPoista